Ännu en dag...

Dagens planer sprack direkt, som vanligt måste jag väl säga. Hade så ont när jag vaknade i morse, så efter att ha lämnat på dagis blev det hem till sängen igen. Efter att ha legat och läst en stund, pratat med stora prinsen som är i fjällen somnade jag och vaknade 3 timmar senare, dvs kl 14. Sitter här nu och värken har ökat igen, men jag vill inte ta någon tablett ännu, då jag bara får ta 3 om dagen. Men de har iaf ringt från sjukhuset och jag ska in på tisdag på en heldagsundersökning.

Arvid har det iaf super i fjällen, trots snuva och hosta. Idag hade de åka vessla (eller vad det nu heter) och skulle nu åka skidor på fjället innan de skulle åka tillbaka ner till byn. Hjalmar saknar sin bror otroligt mycket, han har frågat efter honom XXX antal gånger om dagen sen han for i söndags. Blir lite ledsen ibland, men får då ringa och då blir han gladare. Men en sak som är säkert, är att det är bra mycket lugnare här hemma med bara en =) Men nu vill jag ändå ha hem min älskling, får stå ut 2 dagar till.

Har precis mailat en tjej/dam i Thailand om hennes hus som vi vill hyra. Igentligen hade hon inte tänkt hyra ut något nästa år, men var det bara 3 veckor så hyrde hon mer än gärna ut åt oss. Det bästa är ju att hon inte hyr till någon annan, så vi behöver bara höra av oss när vi hittat resa och bekr datum. Detta hus ligger mitt i mot det vi hyrde i år, men hon har altan även mot baksidan så det blir lite avskilt. Sen ingår, en moppe med sidvagn, städning varje vecka, slutstädning och tvätt, internet och TV. Så det kommer bli jätte bra! Vi kommer åka själva även nästa år, då våra vänner tyvärr var tvungen att stanna hemma. Men det kommer bli härligt ändå.

Nu ska jag dammsuga av lite snabbt här hemma och sedan åka och hämta hem lillhjärtat.

Kommentarer
Postat av: Helene Taflin

Men vännen vad jag tycker synd om dig. Håller alla tummar för att du får den hjälp du behöver och snart får vara frisk igen. Massor med styrkekramar.

2010-04-24 @ 21:39:16
URL: http://taflin.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0