Äntligen...

Vaknade med hemsk värk, så det blev en tablett och sängen igen. Men vid kl 9 pallra jag mig upp för att äta frukost med familjen. Tog sedan en sväng på Vårmässan, shoppade inget speciellt, men det var lite mysigt att gå runt där. Sedan var planen att åka på Birsta och köpa en jacka åt Hjalmar, men vi insåg ganska direkt att det inte ens var någon idé att hitta en parkering. Lite lustit det där förresten, det skiljer ju bara 1 vecka rent födelesedagsmässigt mellan våra grabbar, men Hjalmar har redan sen dag 1 varit större än Arvid. Han ligger ca 6 månader före Arvid, det som har varit bra när vi åkt till Thailand feb/mars som vi gjort de senaste 2 åren är att han haft sommarkläder, eftersom han då kan ha kläder som Arvid hade på sommaren. Men iaf, så när det gäller vår jacka, så hade han i höstas redan den Arvid hade. Vilket då gör att han inte har någon jacka, så jag får ta en sväng på tisdag mellan undersökningarna och fixa det.

Annars då, jo Arvid har äntligen kommit hem. Gladast blev nog Hjalmar, han hade inte ens tid att kramas med mormor och morfar, var bara Arvid som gällde och har så varit hela kvällen. Från att det har varit ganska tyst och lugnt här hemma, vände det till att vara som vanligt - dvs bus, lek, jagis, brottning och jakt på uppmärksamhet =) Härligt! Eftersom Arvid hade sovit i bilen, så förstod vi rätt snabbt att det kommer inte vara lönt att lägga honom i tid, det resultera såklart i att inte Hjalmar var intresserad av att sova. Det hela sluta med nattning kl 21,30,  som resultera i gråt och hjärtskärande ord, två ungar som lade sig till rätta i soffan och vägrade sova...Vad finns det på TV på en lördagskväll den tiden - inget! Så det blev baseboll, en ganska intressant sport säger vissa, men jag vet inte..tillslut somnade alla, ja utom jag då...tog väl 1,5 timme innan Arvid somna och jag kan bekr att han var sist av alla grabbar i denna familj =)

Nu ska jag ta mig en tablett och hoppas på lite sömn. Imorgon blir det bara mys, försöka få Arvid att cykla och kanske en picknick i lekparken om vädret tillåter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0