Äntligen händer det saker...

Igår ringde de från sjukhuset och på torsdag är det dax för nya undersökningar. Ska innan dess in en sväng för att lämna en massa blodprover. Det man ska göra är att punktera njuren för att ta vävnadsprov och urinprov. Trodde i min fantasi att jag skulle vara sövd, med tanke på den nål som ska stickas in. Men ack, vad jag bedrog mig, det blir endast smärtstillande och något som ska göra mig dåsig. Känns iaf skönt att man fått ett datum för undersökning. Senare på em ringde min läkare, Kerstin oxå. Vi prata om hur sommarn har varit och bestämde att jag bara ska vara hemma/sjukskriven en vecka till. Veckan därpå ska jag börja jobba 50 %, vilket jag ser fram i mot  - att få komma ut och träffa kollegorna.

Annars har första veckan (3 dagar) med dagis och fritids har gått över all förväntan. Arvid ville stanna kvar själv redan första dagen och har även några kompisar. Hjalmar är väldigt nöjd med att få gå på Villekulla med storbarnen. Om fröken från Katthult säger något, så gör han klart direkt att han inte går där längre utan är stor =)

Idag har Arvid och jag varit på Birsta City. Det var presentation av Timrå IK och därefter var det autografskrivning. Arvid blir så himla blyg för spelarna, han vill gärna inte prata med dom =) Men han var ändå väldigt nöjd när vi gick därifrån.

Nu har vi ätit en god midda, tom grabbarna åt med god aptit och allt. Det blev kyckling i cocosmjöl med lök, majs och nötter. Mmm, vad det var gott. Nu ska vi bara mysa i soffan och njuta av sista dagarna innan vardagen drar igång ordentligt med  jobb, dagis, skola och fritids...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0