Semsester rapport - nu Göteborg

Efter nästan en vecka i Västerås har nu åkt lite längre ner i landet och landat i Göteborg. Dagarna i Västerås har varit bra och vi har hunnit med att träffa precis alla som vi planerat. Som vanligt tycker barnen att det ändå är för lite och jag kan väl till viss del hålla med dom. Jag/vi trivs så himla bra i Västerås och det känns verkligen som vårt andra hem, trots boende på hotell =)

Resan till Göteborg gick bra, trots att vi hade två grabbar som inte var så sugen på att tillbringa dagen i en bil. Men tillslut hitta vi fram, igentligen var det inte så svårt att hitta men jag blir ju så nervös för alla bilar. Skillnaden här nere (& i Sthl) är ju att de släpper in en om man blinkar och upptäcker att man ligger i fel fil. I Norrland är man ju lite tjurig på det och anser att har man lagt sig i en fil, då får man allt ligga kvar där. I kväll har vi badat i hotellets pool, ätit midda och lekt i barnrummet. Nu är vi tillbaka på rummet och jag tror att vi vuxna är mer trött än barnen. I morgon ska vi träffa upp våra vänner Stegert för en heldag på Liseberg och midda på stan. Ska bli så himla mysigt att vi äntligen får träffas och vara tillsammans.

Vi blir här i Göteborg till på lördag, då vänder vi hem igen men med ett stopp i Stockholm för 2 nätter. Vi har inga direkta planer för Sthl, tar väl dagen som den är.

Nu ska jag släcka ner och försöka få barnen att förstå att man kan faktiskt somna fast kl ännu inte slagit 22 =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0