JAG VILL HEM.....NU....

Börjar med, vi är fortfarande inte hemma i Vattjom!!

När vi kom till Bangkok´s flygplats, 24 feb kl 21.30 (lokal tid), så visade det sig att vårt plan var försenat och inte skulle gå förren kl 02,55...haha, kul..not....Arvid hade tackålov fått ett dataspel av oss och kunde roa sig med det, Hjalmar somnade i vagnen, men eftersom jag inte ville ha honom vaken hela flygresan så väckte jag upp honom vid halv ett. Flyget kom inte alls iväg som planerat utan vi lyfte väl kanske vid kl 3,30 och då somnade Arvid - fatta ungen klev upp kl 9,15 och höll sig vaken hela vägen. Flygresan tog 4,5 timme där vi sov till och från.

Ank Pekning 25 feb kl 8,45 (lokal tid, + 7 tim från svensk). Gick runt och titta lite, slog ihjäl lite tid och precis när vi tänkte, nu är det bara 2,5 timme kvar, så kommer det - vi är försenad 2 timmar till. SUCK! Självklart gick inte detta heller när det skulle, men tillslut var vi ombord på planet - fullt med yra kineser och supertrötta Svenskar. Vi Svenskar ville såklart sova, bäddade ner oss och försökte slå igen våra blå..Då började barn nr1 skrika,som sedan skrek i 9,5 timme..barn nr 2 & 3 hjälptes åt ganska bra medans morfar/farfar till barn 2 & 3 som satt 3 rader framför satt och ropade/skrek till barnen och föräldrarna...suck, vad trött jag var. Visst att våra grabbar oxå tappade humör och även vi under denna långa flygtur, men måste säga att i det stora var de superduktiga!

Ank Arlanda, 25 feb kl 19, Hjalmar jubla när han såg snön =) När vi hade fått våra väskor och allt var klart kl 20, var det bara att konstatera vad gör vi nu - vårt tåg har gått! Pappa hade fixat hyrbil, men ingen av oss kände att man klarade av att sätta sig vid en ratt då..Flyg skulle ha kostat oss 5 000 kr, men det kände vi var för mycket. Sj kunde ge oss biljetter för oss idag, kl 10,45 så det var bara att gå och checka in på Radisson för en nätt liten summa (som vi kommer få tillbaka från hemförsäkringen) och stanna kvar i Sthl.

Vi somnade gott kl 22,30 ungefär igår, men kl 3 började Hjalmar röra på sig och kl 5 tyckte han att nu vägrar han ligga kvar i sängen..Jag har legat men klev upp kl 7. Frukosten åt grabbarna som de inte sett mat förut, tror de saknat riktig fruskost =)

Nu ska jag ta en dusch och försöka hitta lite rena kläder...

Over and out

Kommentarer
Postat av: Tant Ulrika

Välkommen hem =)Du har en utmaning hos mig..en mkt intressant sådan :)Ses i morn!Kram

2010-02-26 @ 20:46:11
URL: http://uj76.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0