Nedräkning

Nu har tyvärr nedräkningen börjat åt fel håll enligt mig, dvs för hemresan. Om en vecka vid denna tid är man hemma i Vattjom och snön igen, inget jag ser fram imot. Pratat precis med min kära vän, Ulrika och fick bekr att snön fortfarande faller och inte alls smält bort som jag hoppades att den skulle ha börjat göra.

I dag har vi tillbringat tiden vid både poolen och stranden, sen på em så tog jag med mig Arvid tillbaka till byn för att gå på massage, japp han ville oxå ha. Tyvärr hann jag aldrig knäppa några kort, men vi tog varsin oljemassage, helt underbart! Arvid orkade i 30 min, när de gick över på benen så klarade han inte längre, för det bara kittlades enl han. När vi var klara, så gick vi på en glassbar och åt varsin glass och drack dricka, bara myste han och jag. Idag har det varit en sån dag, där grabbarna varit på varandra typ hela tiden (så känns det som iaf), vet inte hur många gånger jag har sagt deras namn.

Det lilla charmtrollet, med sina stora blå ögon och lockar, dvs Hjalmar, har lärt sig säga, Hello, så det säger han typ till alla nu och vinkar så glatt, som om han fick 100 % uppmärksamhet från Thailändarna innan, så får han väl ytterligare en nolla nu =)

Nu har vi två dagar kvar här i Mae Phim, på måndag kl 12 kommer taxin och hämtar oss för att skjutsa oss till Bangkok för våra sista dagar i Thailand. Vi har bestämt att vi på mån em ska gå på köpcentrat MBK tillsammans, då Arvid har några grejer han själv vill köpa, sen på tisdag så ska vi dela upp oss med ett barn var..Arvid och Lelle ska åka till något gigantiskt äventyrsland medans Hjalmar får fortsätta shoppa med mig =) Kanske inte uppskattas helt av honom, men det ska nog lösa sig.

Vill avsluta med att jag har blivit kär i denna lilla by, den är inte stor, det finns inga strandförsäljare eller tukk-tukk´s men den är helt underbar. Passar äldre och barnfamiljer helt perfekt, det är jätte billigt, tex ikväll åt vi midda hela familjen med dryck (8 burkar) för 410 bath, vilket alltså är 100 kr. Då kan jag säga att jag och Lelle tog bland det dyraste på menyn. Stranden och vattnet är helt underbart, visst lite skitigt på vissa delar pga tidvattnet, men i det stora hela. Japp, jag kommer återvända till Mae Phim, förmodligen hyra samma hus eller något annat i detta område.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0