Arvid, vår stora kille....

Nu har grabbarna åkt på sommarlov hos mormor och morfar. Det fina vädret gör att de badar och har det gott. Medans de är borta så har vi påbörjat renovering här hemma, först ut är grabbarnas kommande sovrum. Nu överdrev jag kanske lite när jag skrev vi, för det är Lelle som gör precis allt. Jag är så stolt över honom, låter kanske lite fjantigt, men han fixar och gör allt här hemma själv.

I söndags rev Lelle & Arvid ut golv, lister och garderober. Arvid var så himla duktig och hjälpte till så bra. Sen i måndags rev Lelle alla tapeter, tog bort korkmattan och spackla. Så igår så påbörjade han målning av tak, satte upp Easy Cover för dölja hål och skavanker och spackla det sista. Ikväll kommer han påbörja tapetsering och ev lägga in heltäckningsmattan. Ja, nu när vi inte har något djur har vi bestämt oss för heltäckningsmatta eftersom det blir så himla kallt i sovrummen på vintern. Tror det kommer bli så otroligt fint och bra där inne, de ska få en våningssäng efter ena väggen och på den andra, en dubbelgarderob och ett skrivbord/långt bord för läxläsning och för att rita.

Arvid har blivit så himla stor på sista tiden, han har så många funderingar och frågor. Det är allt i mellan himmel och jord...Sen har han sen en tid tillbaka drabbats av inte-kunna-sova-sjukan, den går tyvärr inte att bota eller söka läkarhjälp för, utan den kommer växa bort så smånging om...Ja, detta är då helt hans egna ord =) Sen igår kväll ringde han vid kl 21,40 för att säga godnatt, men lägger till - jag ringer nu mamma för att säga godnatt, inte för att jag ska sova. Men tänke att jag ringer nu, för du kommer säkert att ha somnat innan jag kommer sova...

Nu ska jag göra något mindre roligt, det är så att anledningen att vi tog bort Snövit var att hon kissade inne. Hon hade hittat ett favoritställe i grabbarnas nu kommande sovrumme. När vi nu har brytit upp golvet, så visar det sig att det gott i genom trägolvet, ner genom korkmattan och satt sig i spånskivan. Så nu ska jag försöka få bort fläcken och lukten innan vi ska lägga det nya golvet. Därefter ska jag försöka sitta ute i solen en stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0