En natt på akuten

Upptäckte ganska omgående när vi kom till Birsta igår att Hjalmar fick problem med sin astma. Vet inte om det berodde på att han tidigare hade hoppat i hoppborg på GF och att vi sedan kom till Birsta där det var AC i hela huset. Iaf, så fick han sin sprej direkt när vi kom hem vid kl 20 och ännu en omgång innan de gick i säng ca 1,5 timme senare. Men det tog ändå bara 20 min innan det körde igång. Han blev så himla dålig och vi försökte medicinera bort det här hemma men vid midnatt ringde vi sjukvårdsrådgivningen och fick snabbt hjälp. Det var bara att åka in direkt. Väl på sjukhuset gick det undan, man undersökte och medicinera. Han hade fått ett kombinerat astmaanfall och krupp, astman hade vi fått bort bra själva men det var kruppen som var den svåra. Men kl 2 var vi påväg hem igen -  Hjalmar var så himla duktig hela tiden och tyckte det var lite små spännande att åka bil mitt i natten, i brosans stol i framsätet =) Så han och jag somnade väl vid kl 3 i natt för att det sedan skulle ta om vid kl 5, men då gick det rätt fort att få till det hela.

De får skriva och säja vad de vill om Sundsvalls Sjukhus, men jag är mer än nöjd över den behandling vi fick, allt gick väldigt snabbt och smidigt. Detta gäller även behandlingen av mig själv, har aldrig stött på några otrevliga människor eller kännt mig osidosatt. En stor dagens-ros till sköterskerna på Akuten i natt och även den trevliga läkaren! 

Idag är det Arvid-dagen, det är han som planerar och bestämmer det mesta här hemma idag. Hittils har detta bestått i frukost i vardagsrummet, TV-spel och TV-tittande...Nu ska vi gå ut en stund och på em ska Lelle och Arvid på bio. Känns som Hjalmar är lite för liten att gå och titta på Shrek, så han och jag får hitta på något annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0