Jag & grabbarna....

Är ensamma denna vecka. Lelle jobbar sin sista vecka för att sedan gå på semster till 24 aug. Ska bli mysigt att äntligen hela familjen ska vara lediga tillsammans, trots att vi fick avboka Turkiet. Men vi kommer som planerat iaf åka nedåt landet på lördag, kan tänkas att vi åker redan på torskväll om Lelle får ledigt på fredag.

Igår var pappa här och hjälpte Lelle lägga in heltäckningsmattan och montera lister i spelrummet. Är så himla nöjd med det rummet. Nu ska vi bara möblera upp det, ja TV-bänken monterades igår, men kablarna var för korta så de skulle Lelle fixa idag. Så TV blir monterad ikväll och soffan kommer i morgon. Vi ska nog köpa mamma och pappas bäddsoffa som knappt är 1 år, men vi ska även köpa till ny klädsel då den idag är blommig. Känns som det inte passar in i vårt tuffa spelrum.

Vad jag och grabbarnas ska hitta på denna vecka, vet jag inte. Idag ska vi nog prova oss på något som jag inte gjort med grabbarna tidigare och bara en gång själv, dvs baka bullar. Känns som det är ett inneväder idag =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0