Längtan.....

Igår hade jag en trevlig kväll på Gatufesten, även om det inte blev så länge. Räckte med 2 timmar, sedan orkade jag inte mer, men det var kul så länge det varade.

Idag så var jag upp på sjukhuset och lämnade prover samt hämtade mitt läkarintyg som min kära läkare tyvärr hade glömt skriva på. Men det löste sig efter en sväng på avdelningen och haffning av ronden, så nu är det klart för att skickas in. Är sjukskriven till 22 aug, så det blir en sommar hemma som jag redan hade räknat med.

Vi har börjat rensa upp i Arvids gamla rum för att renovering ska påbörjas nu. Detta rum ska nu tapetseras och läggas in heltäckningsmatta (för att hålla kylan borta på vintern) och sedan bli deras gemensamma sovrum. De har alltså bestämt sig för att fortsätta dela rum, så vi kände det var dax att göra i ordning rummen på riktigt nu. Det rum som de nu sover i, ska bli ett spelrum. Ja, eller..det kommer bli en bäddsoffa som våra gäster kan sova i, men även då en TV där de kan ha sitt WII-spel och filmer. Så slipper vi slåss om TV regniga dagar och kvällar =) Tror iaf att det kommer bli jätte bra när allt blir klart.

En sak som vi ska sätta upp är en ram med tre bilder i, åt dom var. De enades om att de ville ha Thailandsbilder i den, så ikväll har vi suttit och tittat på bilder och valt ut några. Men gud vilken längtan man fick till Mae Phim och Thailand. Självklart surfade man snabbt över till resesiten för att kolla flygstolar =) Passar på att bjuda på två av bilderna killarna gillade

           

Imorgon gör Arvid sin sista dag på dagis och detta firas med att gå hem redan vid kl 13 för att åka in till stan och gå på Gatufesten och skumdisco med sin kompis Emil. Medans kommer jag och Hjalmar passa på att bara mysa lite. Sen på lördag så är det Arvids-dag, han har fått önska allt som ska göras och ätas från början till slut. Det kommer bli en massa roliga saker kan jag lova =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0