sommar och sol...

I fredags kom äntligen killarna hem - åh, vad vi hade längtat efter dom. Tyvärr så har de hela helgen visat upp en allt för tråkig sida, helst den lilla. Så hur mycket man än längtat efter dom och älskar dessa på prinsar, så har det varit en massa tjafs och bråk. Men det är väl så, en vecka hos mormor och morfar, gör väl att man måste testa om husets regler fortfarande gäller =) Denna vecka är de på dagis, Arvids sista fem dagar..imorse kom han på det och satt å jubla i bilen. När jag sa - Men hur har detta gått till, vart har min bebis tagit väge? Då skratta han så gott.

I lördags premiär badade jag, vi var ett tag vid Rännö. Var lite kallt först, men bara man hade doppat sig och kommit i så var det riktigt skönt. Det är underbart med sol och värme, men det är ingen höjdare inne på kvällarna och nätterna. Känns som man vill klä in huset i myggnät och öppna alla fönster och dörrar. Apråpå värme, så tog Arvid nyheten om att det inte blir något Turkiet väldigt bra, han förstod och tyckte det var okej, bara vi åkte till Västerås och Göteborg iaf, vilket vi såklart ska göra. Nu får vi se fram i mot att jag blir friskt och sedan korta av vintern med några veckor i Thailand i stället.

Just nu sitter jag och väntar på min kusin Fia och lille Isak. Vi ska gå igenom några klädlådor efter grabbarna och så får hon plocka på sig det hon vill ha. Onödigt att de bara ligger i garaget till ingen nytta, då är det bättre att de får gå i arv =) Även om det känns lite vemodigt att veta att man inte ska ha någon till, som ska ha dessa kläder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0