Underbara Västerås...

Idag har det varit full fart från att vi klev upp tills typ nu. Det skulle rensas, vattnas, plockas, städas, packas, ätas och fylla bilen innan kl 14,30 då bilen skulle avgå från Vattjom. Grabbarna var så snälla hela dagen och hjälpte till med det de fick i uppdrag och resan till Västerås har varit problemfri. Arvid som annars blir åksjuk av att titta på film, fick en halv åksjuketablett och har kunnat sätt på film hela vägen med sin bror, ja förutom då de somnade =)

Hotellet är fint, vi prova något nytt denna gång First Hotel Skrapan. Rummet i sig kanske inte är så super fräscht, men det är stort. En hall med två garderober, ett sovrum med dubbelsäng och TV, badrum med badkar och ett stort allrum med fotöljer, ett matbord för 4 st och TV. Så trots att vi flytta om alla möbler för att få in två extra sängar till grabbarna är det ändå rymligt. Så det känns jätte skönt,med tanke på att vi ska bo här i 6 nätter.

Eftersom grabbarna har sovit i bilen, så har de precis gått med på att gå i säng. Men det är saker man får ta när man är på semester.

Imorgon väntar först ett besök hos gammel-farmor tillsammans med farfar, sen middag med faster, farbro, kusin och gammel-mormor. Kommer bli en toppendag som barnen verkligen ser fram i mot. Ikväll, så blev Arvid så bessviken när vi inte skulle hälsa på någon, då han har längtat efter alla så mycket.

Godnatt på Er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0