Energiknippen...

Efter frukosten fick jag som vanligt ta dagens första tablett och krypa ner i sängen. Men efter att lyssnat på grabbarnas städigt kivas, klev jag upp och vi bestämde oss för en promenad innan regnet började - vi hann till garageuppfarten. Men eftersom vi redan var ute, så trotsade vi vädret. Först en sväng förbi hästarna för att ge dom lite lördagsgodis, dvs morötter och sedan tog vi en promenad runt halva området. Det blev även en del blomplockning oxå. Regnet hade nu ökat sin nedkomst och jag ville helst bara in, men då kommer grannarna hem med sin tredje häst, som Hjalmar hade sparat en morot åt, så det blev ytterligare en sväng till hästhagarna. Arvid passade även på att fråga Håkan, grannen om han kunde få åka med i hans raggarbil nån dag när det var fint väder - vilket han såklart fick och fick även önska vilken av bilarna som han ville åka i.

Arvid är helt instöad på raggarbilar just nu, många av våra närmaste grannar har raggarbilar och även favofröken har en, så Arvid håller på att försöka övertala oss att köpa en...Men nä, vi kommer inte köpa någon utan har sagt att det får han göra själv när han har åldern inne, har körkort och har råd och köpa en själv.

Annars då, ja mor och far är påväg hem från Turkiet, gissar att det kommer hit 2 pepparkakor i morgon. De tillsammans med världens underbaraste "syster" kommer hit på middag i morgon, ja förhoppningsvis  även hennes sambo. Jag och grabbarna ska även på kalas i morgon hos Liam, de ska var utklädda till cowboy, de var så söt när de provade sina kläder idag.

Nu ska grabbarna och jag göra i ordning kvällens efterrätt, fruktsallad. Till middag blir det Tacos, önskan från grabbarna, men första innan maten ska TAXI Bjässhammarn ut på en körning =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0