Jaha..

Midsommar spenderades i stugan med de närmaste. Gudfar med föräldrar hade som vanligt med sig fina kläder till barnen och jag fick knappt chans att prata med honom då barnen upptog all hans uppmärksamhet. Extra roligt var att underbara Jenny med sambo oxå var med i år, hoppas det blir en tradition =)

När vi åkte hem i lördagskväll stannade barnen kvar hos mormor och morfar. Arvid har hittat en kompis i ett av husen på gatan och sedan dess så är det bara Jakob som gäller, de är med varandra från tidig morgon till det är dax att gå till sängs. Hjalmar är oxå nöjd att vara där och skrotar på hela dagarna. Idag ska de bege sig nedåt landet med sikte på Furuvik. Grabbarna ser verkligen fram i mot det =) Kul för dom, men det börjar bli ganska tomt här hemma nu, längtar efter dom i massor.

Igår var det dax för ett nytt samtal med doktorn, fortsatt sjukskriven..Försöka hålla infektion och värk i schack under sommaren och när hon kommer tillbaka 9 aug ska vi göra nya provtagningar och undersökningar. Tur att hon är tjurig, för hon säger att hon vägrar ge upp förren hon vet vad det är. Ska nu även kontakta sina utländska kollegor och se om de har några idéer på vad det är för fel på mig. Börjar likna lite doktor House =) Vi prata lite om vår kommande Turkietresa, tyvärr har vi nu alla enats om att avboka den. Känns inte som man vågar åka utanlands och må så här, det är en sak att göra Sverige-turnén då man har möjlighet att kontakta "mitt sjukhus". Så igår så avbokades resan, fick tillbaka det mesta från Ving trots att vi inte hade avbeställningsskydd, resterade fick vi ut från vår tilläggsförsäkring i Trygg-Hansa. Så bra i allt eländigt, så fick tillbaka alla våra utlägg och rese kontot ökade =) Får rikta in oss på Thailand i feb/mars i stället.

Annars har jag blivit ett Harry Potter fan i dagarna...Köpte en dvd-box med de 5 första filmerna och de har jag plöjt igenom på några dagar - så bra!! Nu ska jag krypa upp i soffan och försöka bli klar med grabbarnas kommande julkalender - japp, det är ett tag kvar, men har en del kvar att sy...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0