Lycka är....

Orkar inte blogga ikapp mig för dessa dagars frånvaro. Men kan säga att filmen var super, sällskapet lite trevligt som vanligt och kvällen fick högsta poäng. Helgen har innehållit allt från film, god mat, lek med vänner och grannar, bröllop och mys.

Idag var det måndag igen, vilket betyder en massa sömn. Värken har tagit fart igen, så värktabletterna har jag fått öka dosen på. Nya prover har tagits idag och ska skickas till urologen. Mail skickades i slutet av veckan till läkarn, med lite frågor, åsikter och påtryckningar. Inget svar ännu, men det kommer säkert.

Ikväll är Lelle med sina 2 kompisar för månades date hos D, middag och TV-spel står på schemat. Grabbarna och jag har varit på en promenad efter maten och plockat blommor. Arvid, min underbara unge säger - Lycka är att plocka blommor. Detta fortsatte med allt möjligt, jätte roligt att höra hur han tänker och tycker. Det roligaste var - Lycka är när MODO förlorar! haha, vad jag skrattade.

Nu ska jag ge grabbarna jordgubbar och glass. Själv ska jag vänta en stund, då min vän Å skulle komma förbi efter jobbet för lite surr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0