Team bäst...

I morse var det dax att lämna lite nya prover inför nästa veckas läkarbesök, så vi får väl se om allt är borta eller om det dykt upp några nya kusar i kroppen.

For sedan in på jobbet eftersom det var dax för årets sommarlunch som även denna gång var på Stadshuset. Var så skönt då vi har 1,5 timmes lunch vid detta tillfälle, att få sitta ner i lugn och ro tillsammans och äta gott, surra och bara mysa. Blev så glad då jag fick en blomma med ett tillhörande uppmuntrande kort - värmde i mitt hjärta!

Efter att ha varit i rörelse hela dagen och inte fått någon vila, så har jag varit allt annat än pigg här i kväll. Middan lagades av en av de lokala pizzeriorna och sedan blev det ryggläge. Förutom tröttheten har jag ont, detta har ökat de två sista dagarna så nu hoppas jag bara inte på någon feber i helgen.

Iaf, så blev det oxå lite shopping idag. När vi var i Thailand, så avslutade vi ju med shopping i Bangkok. Fokus då låg på kläder till Arvid då han höll på byta klädstorlek och tyvärr tänkte jag lite kortsiktigt - jeans, t-shirsts och munkjackor - jätte bra kläder och han kan såklart ha dessa än...MEN, jag ansåg då att det var onödigt med shorts för vi skulle ju åka hem - men nu när det varmt och han har inga shorts..Så idag har jag handlat, blev faktiskt 6 par inkl ett par fotbollsshorts. Det blev även ett linne till dom var, det roliga är att Hjalmar han var så nöjd med detta linne och frågade bara hela tiden om det var hans shorts för varje par jag visade men visade ingen sur min. Jag kan lova hade det varit tvärtom, då att Arvid varit vansinning på mig och tårarna hade sprutat. Men denna lilla kille, han är så nöjd ändå han =)

Imorgon är jag inga direkta planer, mycket pga att jag haft så mycket idag och jag VET att jag kommer sova hela dagen imorgon...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0