Tjejkväll...

Nu har det varit några dåliga dygn igen, känns som jag ökar antal tabletter per dag och det merför väl ännu mer trötthet, om man nu kan vara så mycket tröttare.....

Men nu ser jag fram i mot en kväll med min vän Åsa, vi ska först ta en fika på stan och sedan gå på bio

                                                   


Äntligen ska jag få se den, är ju lite små förtjust i denna serie. Men det ska bli extra skönt att bara komma ut och få vara en kväll med Åsa, surra, mysa och se en förhoppningsvis bra film.

Igår tappade Arvid sin efterlängtande tand, eller rättare sagt fröken hade dragit ut den. När jag kom och hämta på dagis, så var han så lycklig så han stod och hoppa jämnfota och klappa händerna. Självklart åkte tanden i ett glas med vatten i väntan på tandfeen, som faktiskt var på väg att missa vårat hus i går kväll, tänk vilken katastrof det hade blivit. Men hon lämnade 15 kr, som faktiskt hade ökat lite när sonen upptäckte detta i morse. Vet inte om tandfar oxå tog en sväng förbi =)

Nä, dax att åka till Apoteket och hämta ut mer tabletter och sedan hämta hem grabbarna från dagis. Det är så skönt den här veckan, då Lelle börjar redan k 7,30, för detta gör att han slutar kl 15.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0