Väntar och ser...

I lördags fick jag sista omgången medicin och nu håller jag tummarna. Men ska jag vara ärlig så är jag inte så förhoppningsfull, då värken börjar tillta. Men det är väl bara att avvakta och se. Tröttheten kvarstår, sover en jävla massa, känns som jag sovit ikapp mig för hela 2009.

I helgen som var, hade vi bara en son hemma. Hjalmar blev hämtad av offa på dagis i fredags och lyckan var total, som han säger "Min tur nu". Det var hans tur att få vara ensam hos mommo och offa, medans Arvid fick en helg med oss. Efter dagis for vi in på stan, först på planeringen stod klippning och färg i håret lite shopping av fotbollskläder innan vi for på Birsta. Han fick bestämma midda och gissa vad han valde, Donken såklart. Efter lite småshopping och en sväng förbi ICA for vi hem och bädda ner oss i soffan med massa gott och film vi hyrt. Det helt underbart mysig fredag hade vi.

I lördags var det marknad i Vattjom, inte mycket att se men en tradition att gå dit ändå. Vi fick sällskap av större delan av familjen Jonasson, trevligt värre. Efter en stund på marknaden köpte vi med oss grillade hamburgare och gick till lekparken och myste.

Innan hämtning av Hjalmar i söndags, for jag och Arvid till våra vänner i stan för en trevlig fm med lek, spel och en massa surr för oss vuxna. Alltid lika trevligt tjejer och som vi lovade grabbarna, så ska det inte ta lika lång tid innan nästa date.

Nu har solen varit framme i 2 dagar - helt underbart även om jag inte orkar vara ute på dagarna utan tillbringar den i sängen. Men eftermiddagar och kvällar utnyttjas. Arvid har blivit så duktig att cykla och har blivit så intresserad oxå, så det är vad gäller efter att ha ätit midda. Hjalmar springer bredvid och vill gå till hästarna med dagens morot. Det är så underbart att bo på landet, närheten till djur och natur..

Nu ska jag ta och hänga ut tvätten och fara på affärn, lovat picknick i lekparken ikväll efter middan så det måste handlas lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0