jaha....

Orken att blogga har inte riktigt funnits där, men nu har jag lite tid över. Igentligen skulle jag ha jobba hemifrån ikväll, fick lite gjort men tyvärr blev det problem med uppkopplingen mot jobbet. Vi har så sjukt mycket att göra, förhoppningsvis så har vi en plan på det hela snart.

Annars så, jo Hjalmar har inte varit så intresserad att vara på sin avdelning, inte direkt när vi lämnar iaf. Blev lite värre sen han fick vara på Saltkråkan hela fredagen. Det märks att det skulle vara dax att byta avdelning, men då det inte finns några platser så är det bara avvakta. Arvid har varit på badhuset med 5 års gruppen, så det var väldigt stort för honom. Imorgon är det dax för Snurran Loppet på skidor, någon som han ser fram i mot. Kvällen ska han och jag tillbringa på Eon Arena (proppskåpet som min kollega kallar det), nu kan det bli att det blir en extra stor kväll för Arvid, då det är morfars jobb som är matchvärd, vilket kan resultera i att han får dela ut pris till matchens lirare =) Men det får vi se imorgon, hur det blir med det.

Nä, nu ska jag göra som övriga familjen - sova. I morgon är det en ny dag, en dag som jag ska ha helårssamtal och höra hur jag blivit rankad för 2009 och vad det ger mig i bonus - mycket hoppas jag =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0