Ska det aldrig ta slut....

Trots anledningen till varför vi åkte till Västerås, så blev det en ganska mysig helg. Farmor mår bättre och det verkar gå åt rätt håll, även om det är en lång väg. Trots tidiga kvällar och vila under dagen blev det för mycket för mig och i söndags hade jag närmare 39 i temp.

Munnen har blivit hemsk!!! Fick blåsor redan i förra veckan med det gick att överleva, i helgen blev det värre och i söndags kunde jag inte alls äta. Prata med min läkare på måndagen och igår var jag in - visade sig att jag har fått svamp och blåsor i munnen (ja, på andra stället oxå, men det kanske vi inte ska gå in på) av alla mediciner. Alltså det är helt sjukt, jag kan inte prata riktigt, känns som tungan är 3 storlekar för stor för munnen och blåsorna bränner som eld. Jag har inte ätit riktigt sen i lördags - fyller på med nyponsoppa några gånger per dag och då rinner nästan tårarna av smärta. Nu har jag iaf fått medicin mot svampen och hopppas att det ska börja vända om några dagar.

Värken i njuren kvarstår och jag har i dag varit på röntgen/ultraljud. Han tyckte det såg helt okej ut över njurarna, men frågade om jag visste om att jag hade gallsten. Va?? Nä, det visste jag inte. Konstigt tyckte han, för de var rätt stora så jag borde vara påverkade av dom..Jaha, nämen inte vad jag vet iaf.

Nu sitter jag och avv att det ska ringa från sjukhuset och jag ska få en tid för träff med läkare i morgon alt fre, iaf så ska jag in på nya provtagningar imorgon...

Ja, det var allt från sjukstugan just nu - dax att sova några timmar

Kommentarer
Postat av: Faster I

Men snälla Linda, snacka om att drabbas av allt jä... skit !Hade sett fram emot en lunch denna vecka, men nu vet jag att det inte blir något av med det. Sköt om dig, åsså hörs vi framöver, när du kan surra igen.

KRAM

2010-05-19 @ 14:37:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0