Västerås....

Det blev en tur till Västerås, vi bestämde oss igår em. Skjutsade ut grabbarna till Alnö, då vi inte kände att vi ville ha med oss dom hit. Först blev det en sväng till Birsta för inköp av nya gympadojer till båda grabbarna och även fotbollsskor till Arvid. Hjärtat ska börja fotbollsskola om två veckor och det tycker han ska riktigt spännande och kul. Roligast är nog att hans kompis Josef oxå ska börja, så det tycker han är super.

Iaf, så har vi precis kommit till hotellet, åkte efter att Lelle slutade jobba kl 13, men vi for och hämta upp farfar och sedan till sjukhuset till gammelfarmor. Oj, vad det var jobbigt att se henne. Vi var ju nere i påsk och då var hon så pigg och fräsch för sina 91 år och nu låg hon bara där och kunde inte ens prata. De vet i dagsläget inte vad som hänt, men det är förmodligen en stroke eller hjärnblödning. Ena ansiktshalva är liksom inte med. Det känns iaf skönt att vi åkt ner hit och finns till för både henne och farfar.

Nu har vi precis varit och käkat midda på Jensen´s, lika gott som vanligt. Nu ska jag krypa ner under täcket då jag är helt slut efter denna dag. Imorgon blir det lite shopping på stan innan vi ska på sjukhuset. Tänkte både hinna med Slitage och Moa&Max, härliga butiker som har lite märken som man inte har hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0