Då är det helg....

Fredagen avslutades med gruppaktivitet med mina kära kollegor. Först så var vi i lokal ovanför Stadium, där de ordnades lagtävlingar (vi hade bokat in oss hos ett företag som höll i detta). Riktigt roligt var det, det var från Vem vet mest, man skulle rita och gissa, 24 karat (uppdrag och gissa om man kunde eller inte) och Doobidoo. Tyvärr vann inte mitt lag, men vi hämta upp på slutet och kom iaf tvåa. När detta gick vi vidare till resturang Lokal och hade en riktigt mysig kväll. Självklart hade jag med min soppa, så det blev ingan annan upplevelse för mig men de andra var väldigt nöjda med sin mat och den såg god ut. Men ingen jätte sen kväll, utan när de övriga gick vidare åkte jag hem (ja, några till oxå).

Nu då...Jo, helgen har börjat och den har som vanligt en massa aktiviteter. Lelle och Arvid har åkt på hockeyträning och när den är slut så ska Lelle skjutsa Arvid till en kompis direkt. Hjalmar och jag ska börja på stan, för att sedan gå på bio. Det är första gången för Hjalmar och han är väldigt förväntansfull =) Vi ska på knattebio, Alfons, det känns som en bra första film. Efter det ska vi på kalas hos min kusins dotter, Cornellia som blir 3 år. Så framåt kl 17 hoppas jag att hela familjen ska vara återsamlade här hemma igen =)

Imorgon är det träningar som står på schemat för Arvid. Vad Hjalmar och jag ska hitta på vet jag inte riktigt, men det lutar mot att jag bjuder in oss hos min bästa vän och tillika Hjalmars gudmor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0