En riktigt bra dag...

Måste säga att det mesta känns bra idag (ja, värken är ju som den är). Men jag tror jag har tagit mig igenom det värsta när det gäller "avgiftning" från socker och Cola. Visst att det kändes lite jobbigt igår när grabbarna satt med varsin liten chipsskål på var sida om mig, men överlevde det oxå =)

Nu tror jag inte det är hela världen om det händer, men en sak som är svår är när man gör mat till barnen. Tex idag när Hjalmar hade sin kompis Oliwer här och de åt pannkaka med glass, då fick jag glass på fingrarna och var direkt påväg att stoppa dom i munnen. Eller igår när jag bar in skålarna med chips i köket, så var jag påväg igen..Men jag har inte stoppat något i min mun som inte är tillåtet på Xtravaganza.

Ska försöka hinna med ett träningspass ikväll. Får se hur jag orkar =)

Den stora utmaningen för mig kommer bli nästa helg när Lelle och jag (ensamma) ska åka ner till Västerås, bo på hotell, flytta åt farmor och säkert träffa några vänner. Ingen hotellfrukost, ingen god midda på resturang eller ett glas rött - allt som hör till när man bor på hotell. Men jag har min klippa (läs; Lelle) med mig, så det kommer säkert gå bra.

Men som sagt, har hittils en väldigt bra dag. Men snart är det dax för familjen tillsammans med Patrik att äta Tacos framför Timrås match - men det går....

Jag vet att jag upprepar mig, att det går...det är mitt favorit uttryck just nu =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0