Första inofficiella vägningen...

Idag så var jag förbi Xtravaganza och köpte veckans mat och passade på att väga mig då jag nu hållt på i 1 vecka. Igentligen ska jag vara jätte nöjd och det är jag väl oxå igentligen..jag hade gått ner -2,1 kg på en vecka. (anledningen att jag skriver inofficellt, är att träffarna börjar på torsdag och vägningen kommer ske då fortsättningsvis)

De varna för att det skulle bli jobbigt efter 3-4 dagar, men jag kände faktiskt inget speciellt då MEN idag..snacka om under isen och det är väl kanske därför som jag känner som jag gör över resultatet. Tårarna är utanför kroppen och jag är så trött. Somnade när jag kom hem idag, som vanligt men skillnaden var att jag sov ända till klockan ringde för att barnen skulle hämtas.

Jag är fortfarande oerhört peppad och motiverad och jag ska såklart fortsätta!! Så det är ingen risk att jag ska sluta, men jag tror jag sätter för höga mål för mig själv direkt. Jag är ju faktiskt sjukskriven för en anledning och jag är helt slut och behöver sova - jag är ju inte sjukskriven för att hinna träna efter jobbet och innan hämtning =) Men ändå får jag så dåligt samvete när jag vaknar. Sen så stod det att man kunde gå ner mellan 1-5-4 kg och eftersom jag inte gått ner 4 kg så känns det som ett misslyckande - jag har bara ätit soppa och druckigt vatten - helt fel tankar av mig, jag vet! Jag ska vara nöjd - nä, jag är nöjd! Jag har ju varit super duktig!

Måste inse hur det igentligen är, jag göra detta för mig själv - helt själv! De är mina mål, mina tankar och det är jag som bestämmer över min tid. Lätt att säga och läsa, men man ska oxå tillåta sig själv att leva efter det. Som jag sagt tidigare, jag tror att den mentala biten är det stora utmaningen för mig.

Sen så blir inte dagen bättre av att min vattenflaska har läckt i handväskan där min Iphone låg, tror ni den fungerar?? Både ja och nej, det går inte att prata i den för man hör inte något och den andra hör inte mig heller. Den fungerar om man använder högtalare eller headset - inte ultimat såklart, så det blir att anmäla det på försäkringen i morgon..

Nu ska jag kramas med min lilla prins och kolla på Ben10. Sen är det dax för Biggest Looser, både från USA & Sverige - så lite motivation får man där =)

Kommentarer
Postat av: Krullo

Underbart, fortsätt att jobba jag håller på dig! Kram

2010-10-04 @ 19:25:32
Postat av: Anki Axelson

Bra Linda./mamma

2010-10-04 @ 23:00:48
Postat av: Alexandra

Härligt Linda! Kämpa på!!! :D

2010-10-06 @ 16:19:17
URL: http://wordsbyalex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0