Veckans resultat, v2

Då har jag gjort 14 dagar med Xtravaganza och jag måste säga att det går över förväntan. Visst finns det tillfället då man vill skippa det hela, tex i helgen när vi var i Västerås utan barn. Det hade ju varit gott med en kebab eller en midda på Jensens över ett gott glas vin =) Men jag kämpar på med mina soppar och har minst 8 veckor kvar.

Idag var det dax att väga sig, exakt -2 kg visade vågen. Känns bra och det absolute bästa är att jag faktiskt nu är nere på tvåsiffrigt (med en decimal, men den räknas inte). Så det går åt rätt håll =)

Imorgon kommer jag till den stora utmaningen, kurs i Sthl med fackliga kollegor. Jag har avbeställt alla mat/fika, men det känns ändå stort. Men jag gör detta för min skull, jag är stolt att jag gör det, då får jag stå ut med frågor och blíckar när jag fixar min soppa in för de gemensamma måltiderna. Vem vet, nästa kurs kanske jag kan äta maten oxå och ser ut som en kalaspingla ;)


Kommentarer
Postat av: Tant Ulrika

Vad duktig du är Linda!! Fortsätter o håller alla tummar o tår för dig! =)KramPs! Nu var det alldeles för länge sedan vi sågs..alltså vi måste ses =D Ds

2010-10-12 @ 07:17:59
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: Helene Taflin

Har det redan gått 14 dagar??? Heöt sjukt vad tiden går snabbt. Jag är otroligt imåponerad av dig - du är superduktig. Fortsätt kämpa. Kram

2010-10-12 @ 21:44:26
URL: http://taflin.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0