Dag 1 med Xtravaganza

Ja, då har första dagen börjat. Åt första soppan vid fika kl 9, tog choklad som jag värmde. Var riktigt god och kommer säkert bli en favo. Eftersom jag igår berättade för tjejerna så fortsatte såklart snacket idag och jag känner sånt enormt stöd för dom, så jag blir alldeles varm inombord (ja, från er här på bloggen oxå, såklart)

Försökte dra ut på lunchen lite, så det blev inte förren vid kl 15 då jag började bli riktigt hungrig. Denna gång blev det blåbär - oxå rätt god. Det svåraste blev att inte gå runt i köket och leta något gott. Var inte direkt hungrig, men vanan och tankarna fanns ju såklart där då det bara är första dagen. Är så himla van att hela tiden äta och stoppa någo i munnen - att tugga något. Det känns som det är något jag kommer sakna =)

Ikväll blir det kyckling till midda, men ska försöka hålla mig någon timme till.

Planen för morgondagen är att försöka skjuta på "frukost-soppan" lite, då jag inte är någon frukostmänniska och sällan brukar äta något före lunch. Gör jag så, blir det logist att äta mål 2 samtidigt som familjen äter middag och i stället för kvällsfikat blir det mål 3. I och med detta, så kommer jag inte gå och lägga mig hungrig. Återkommer i morgon om den fungerar bättre.

Då värken var hemsk när jag kom hem vid lunch, så blev det ryggläge i soffan och några smärtstillnaden. Planen var en promenad eller träning med Wii. Får se hur kvällen fortlöper eller om det blir träning i morgon i stället. Har ju iaf bokat in genomgång på gymmet på torsdag.

Kommentarer
Postat av: Millan

Härligt att du har kommit igång! Jag ser att du äter tre mål om dagen? Jag är/var också "skåpätare" - inte för att jag var hungrig, men för att det var en (otroligt dum) vana! Kom ihåg att dricka mycket vatten om du känner dig sugen eller hungrig, det hjälper faktiskt! Att lyssna på skivan från Xtravaganza hjälper också, jag gjorde om min och la in på mp3, så nu kan jag när och var som helst. Oftast blir det när jag går och lägger mig, fast tyvärr är det ju väldigt lätt att somna då...Ha en fortsatt bra dag!/Millan

2010-09-29 @ 10:29:25
URL: http://millanprillanmisadesign.blogspot.com
Postat av: Anki Axelson

bra!!!!!! lycka till.

2010-09-29 @ 10:31:46
Postat av: Tant Ulrika

Jag håller alla mina tummar o krokiga tår för dig Linda!! Detta kommer du att klara, det lovar jag =) =)

Kram

2010-09-29 @ 12:02:39
URL: http://uj76.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0