Världens underbaraste Arvid blir 6 år

Då har det gått en vecka och det är Arvids tur att fylla år, mammas stora hjärta blir hela 6 år!

             

Då 1 år och nyinflyttad i det hus vi nu bor i. Ibland känns det som en klysch, men jag förstår inte vart tiden har tagit vägen. Tyckte det var igår, som jag vankade runt på Riddargatan & BB i 35 timmar för att få ut den lilla, underbara killen som skulle vända upp och ner på vårt liv. Efter sex timmar i livet började han skrika för att sedan roa sig med det i 5 månader, för undantag mellan kl 22-08 och en stund i vagnen mitt på dagen. Men eftersom det var våran förstfödda, så visste vi ju ingen annat - så vi kämpade på. En liten varelse som växte fort och valde att utforska värden väldigt tidigt med det mesta, tog sina första stapplade steg vid 8 mån och vid 9 mån gick det undan.

Arvid är en helt fantasktisk människa och en stor funderare - det kommer många frågor och funderingar ur den munnen =) Lite bekväm kan han allt vara ibland, men älskar ändå att idrotta och räknar nu inte bara ner dagarna tills sin födelsedag, utan oxå till hockeyträningen som drar igång nästa lördag. Sen tycker jag det är så kul nu när jag hämtar honom på fritids på dagarna, varje dag håller han på med någon sport - streethockey, innebandy, fotboll eller påhittad ruggbybasketboll.

Hockey är ändå hans största intresse här i livet, spela och titta. Finns väl ingen människa som missat hans kärlek till Timrå IK och hans presenter idag kommer han bli mer än nöjd med, då jag vet att många paket innehåller saker från Timrå butiken =)

            
                  (Arvid delar ut pris till matchens lirare - Sebastian Erixson)

Dagen kommer börjas med mys för att sedan ha kalas med sina 5 kompisar, de är hockeyspels-kalas som står på schema. Ikväll har det planeras hur det ska gå till och tillslut enades det om att det blir turnering med två i varje lag och stor final - hoppas nu bara att det går hans väg, då han är så dålig förlorare =)

                          

Våran globertrotter har ju redan hunnit med 2 resor till Thailand och den tredje är planerad till mars 2011. En resa som han såklart verkligen ser fram i mot och redan har börjat planera de olika aktiviteterna som ska göras och vilken resturang som middagarnas ska intas på.

                               

             Ett stort grattis på din sex års dag, min underbara Arvid.

                                         Hipp Hipp Hurra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0