Xtravaganza - Nu jävlar ska det hända grejer!!

Väljer att skriva om detta här på bloggen, så ni i familjen och vänner vet vad som pågår och har förståelse för detta samt att jag såklart oxå hoppas på stöttning =)

En längre tid har jag känt att jag behöver hjälp med min vikt, jag har inte karaktär att klara detta själv trots alla viktväktar papper som finns här hemma.  Funderade över de olika alt som finns på marknaden och läste på. Fastnade för Xtravaganza då deras program är på ett år och det är stort fokus på 4 olika delar, Rörelse glädje - God Energi (för kroppen) samt Menal Träning - Mental Näring (för sinnet). Att gå ner i vikt kan ju vara ganska enkelt bara man lägger manken till, men det stora problemet är ju att ändra sitt beteende, vana och tankesätt. Sen kan man själv välja hur man lägger upp programet och jag har bestämt att gå på helfart i 3 mån (för att sedan gå på halvfart fram till målvikten och sedan avsluta med lifetime), vilket betyder att jag kommer äta soppa 3 ggr/dag och får dricka kaffe, the och vatten. Det finns både kalla och varma soppor, då det går ju att variera sig lite =) De kalla påminner lite om milkshake, så det ska nog bra.

Skillnaden mot Viktväktarna är oxå att i varje grupp är man max 15 personer och det blir mer som en kurs/utbildning, där ledaren blir min personliga coach som jag kan boka in för priva sittningarna och genomgång. Det finns även ett fullt utrustat gym som ingår i kostnaden och man kan boka in sig på 3 cirkelpass/v. Känns helt underbart att ha allt på samma ställe och att gymet enbart är för deras kunder - inga flashiga, tajta tjejer som tittar snett på en med andra ord =)

Min målsättning( till att börja med)är att gå ner 33 kg och självklart har jag delmål där i mellan. Att vara klar i mars när vi åker till Thailand känns helt underbart - tänk att få gå på en strand och förhoppningvis trivas med sig själv och inte skämmas över att det hänger lite här och var. Att kunna handla kläder i Bangkok och det inte är scharonger eller resår kläder.

Jag är så sjukt peppad denna gång och nu är det sista gången jag gör denna resa - inge mer jojo-bantning för mig - nu är det för livet. Jag ska bli en gladare och lyckligare människa/fru/mamma som ska orka göra saker med mina käraste och inte låta TV och soffan styra mitt liv!!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Låter kanon, kör hårt!!

2010-09-27 @ 21:17:17
URL: http://Anscheklick.blogspot.com
Postat av: Helene Taflin

Lycka till!!! Följer dig med spänning här på bloggen. Kram!!!

2010-09-27 @ 21:45:24
URL: http://taflin.net
Postat av: Anki Axelson

Vi finns för dig. Vi ska hjälpa så gott det går.

Älskar min Linda.

MAMMA OCH "PAPPA SOVER"

2010-09-28 @ 00:54:19
Postat av: sandra

Hej!

Vad kul för dig att du känner dig så sporrad att komma igång, jag hoppas att jag oxå infinner mig där snart! :)

Har också jojo bantat hela livet, och har lyckas gå ner en hel del varje gång men kan sen inte hålla vikten.

Jag har kört cambridgekuren och den funkade jättebra, och GI metoden har också fungerat jättebra!!

Lycka till Linda, det kommer att gå jättebra!KRAM SANDRA

2010-09-28 @ 08:24:27
URL: http://nordinsandra.blogg.se/
Postat av: Millan

Hej Linda!

Vad kul att du hittade till min blogg! Härligt att du bestämt dig, det var det viktigaste för mig; att vara riktigt bestämd och inte bara göra ett halvhjärtat försök. Första dagen var väl inget att hurra för direkt; lyckades ta de sopporna jag absolut inte tyckte om redan första dagen, men jag bestämde mig för att inte ge upp och ge de andra smakerna en chans. Äter du tre mål om dagen eller delar du på dem och äter sex gånger istället?Jag ka dig det glädjande beskedet att jag hade gått ner 4 (!) kilo när jag var och vägde mig igår, så det är helt klart värt det! Bara att kämpa på!Kommer att kika in till dig då och då och se hur det går, och du är mer än välkommen att höra av dig om du har frågor och hitta gärna tillbaka till min blogg!Kram Millan

2010-09-28 @ 13:49:29
URL: http://millanprillanmisadesign.blogspot.com
Postat av: Heléne H

Hej!Såg på "fejjan" att du börjat. Jag började 10 april i år och har gått ner 18 kg, varav de flesta i våras. För mig är Xtravaganza toppen, jag tycker att det är klockrent. Du vet var jag finns om du behöver råd/stöd/peppning. Been there. Var till Mallis och det var en overklig känsla att gå i bikini. Men hjärnan hinner inte riktigt med, köper fortfarande för stora kläder. Men jag älskar mitt liv just nu!Skickar massor av peppande kramar! "Tant" Heléne H

2010-09-28 @ 20:26:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0