Båtresa

Japp, då har man varit till havs. Kan inte sammanfatta det på annat sätt än - helt super!!! Började med att vi stod på busstationen med en massa människor och väntade på vår buss, det kommer en buss och chaffören kliver ur och frågar efter oss, vi ger oss tillkänna och blir ombedda att gå ombord..Det visar sig att det bara är vi och två tjejer till i HELA bussen, vi tog upp en karl i Söderhamn och ytterligare 8 personer i Gävle..Vi var inte fler, så det var en lugn och städad buss=O)
På båten så började vi att gå till våran fina hytt med dubbelsäng och havsutsikt, vidare till en god midda på Grillhouse och sedan var det fullrulle till klockan var alldeles för mycket. Vi hade så sjukt kul, det var trevliga människor, gott dricka, bra musik och en del dans...ojoj...Skulle mer än gärna göra om det, men man måste vila upp sig lite första kanske..Gissar på att det absolute inte var sista resan =O) Tack min kära vän för sällskapet och en rolig resa!

Vi var inte hemma förren kl 0,40, men då vakna alla grabbar för de hörde sin underbara mammas röst =O) Så då blev det full fart här hemma, tror vi inte kom i säng och sov förren kl 2.

NU ska jag spela lite poker tillsammans med killarna som ser på film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0