Brandman

Idag har jag lekt brandman...eller kanske inte...har iaf haft brandutbildning, väldigt intressant och lärorikt. Fick då även prova på använda både brandsläckare och filt. Förra gången jag gick inköptes både släckare och varnare, men nu är det ju redan klart, ska bara kolla batterierna i varnarna så de fungerar som de ska.

Hade turen att få lite lunchsällskap idag, Tant Ulrika ringde och jag var inte sen att tacka ja..Trevligt var det, Tack!

Har ikväll varit på föräldramöte på Hjalmars avdelning - verkar vara superbra. Känns som han kommer att trivas bra där =O) Skulle igentligen ha börjat baka ikväll, men det har inte blivit något av med det. Gör allt i morgon istället.

Fattar inte, Hjalmar hjärtat fyller 1 år om två dagar. Tänk för 1 år sedan var man trött och fustrerad, var inne på +16 och var allt annat är nöjd med tillvaron =O) Annat är det nu....

Nu ska jag gå och sova, måste verkligen vara i tid i morgon. DAx för ytterligare en utbildning i nått jag inte riktigt vet var det är - bra va?

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Fasen att du inte ringde mig då ni brandövade ;)

2008-09-18 @ 19:50:54
URL: http://uj76.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0