Sjukhuset

Idag har jag varit på undersökningar, hur det gick vet jag inte utan får svar i veckan. Men en sak vet jag, fan vad ont jag har haft sen dess. Fick vätskedrivande och det har gjort att jag har ännu mer värk i njure och blåsa, den får väl producera hela tiden eller nått. Har legat sen jag kom hem i em och lär ligga kvar här i soffan.

Mellan undersökningarna var jag en sväng på BB för att få träffa en liten söt kille, Isak som inte ens var 24 timmar. Det var min lilla kusin Fia som blev mamma, ja så liten är hon ju inte längre men ändå =) En jobbig förlossning, men lycklig mamma och pappa idag - å han var så söt, så liten och bara så go. Man blev allt lite avis.

Träffa även mamma på Birsta för att köpa lite kläder till grabbarna innan det var dax att åka tillbaka till sjukhuset och avsluta undersökningarna. Träffa även min underbara läkare K en snabbis, hon sjukskrev mig veckan ut och 50 % resterande två veckor.

Idag har vi fått brev från Arvid´s kommande skola - mammas lilla kille har blivit stor och ska börja Nollan. Så på tisdag är det informationsmöte och därefter ska han få åka på besök på skolan två gånger innan sommarlovet. Känns så spännande!

Nu tillbaka till Batman och gos med Arvid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0