Inskolning x2

Vi har självklart kommit hem från Göteborg =) Har bara inte haft någon blogglust och därmed inte brytt mig om att skriva.

Våran roadtripp på 11 dagar blev helt perfekt. Boendet i Västerås och Sthl, var super med ett eget sovrum åt oss och grabbarna sov i vardagsrummet. I Gbg, så var det ett stort rum med 2 st 140 sänger, oxå helt okej. Det jag an klaga på är att i både Västerås och Gbg, så fanns det inte en enda barnkanal på TV. Men vi har hunnit med mycket på denna semester, tyvärr har inte vädret varit på vår sida. Så fort vi lämnat en stad, så har solen kommit tillbaka och det gråa vädret har följt med oss.

Här hemma har det hänt saker, pappa, mamma och mormor har agerat trädgårdsmästare helt på eget bevåg. det var så fint när vi kom hem och nu är det bara att fortsätta där de har startat. Så nu får man rensa lite varje dag och inte glömma vattna så alla fina blommor överlever =)

I helgen har grabbarna varit hos dom på Alnön medans Lelle och jag har roat oss med en massa besök på soptippen och röjning här hemma. Lite ommöblering i lekrummet och en rensning, blev super där inne. Barnen har tom lekt mycket mer där nu dessa dagar än de gjort på länge så det är kul.

Idag var det dax att lite smått påbörja vardagens som kommer på måndag. Jag skötte inskolning av Hjalmar på hans nya avdelning på dagis och Lelle tog Arvid till fritids. Nu kanske det är fel att kalla det för inskolning då vi båda blev hemskickade efter en stund =) Tanken var att Hjalmar bara skulle vara där 2 timmar idag, men ni vi kom för att hämta honom så blev han så ledsen och fröknarna tyckte han kunde stanna kvar över lunch och att vi kunde komma tillbaka vid kl 13.  Så då hämtade vi hem båda grabbarna och de var mer än nöjda med sin första dag på respektiva ställe. Imorgon ska de vara där redan till fruktost och även stanna kvar för lunch. Men det verker ju inte alls vara några problem, så det känns jätte bra.

Själv är jag fortfarande sjukskriven. Har väntat ett samtal från min läkare, men inte hört något ännu. Så igår ringde jag och påminde att jag ville ha kontakt, så nu är det väl bara fortsätta vända. Jag mår bättre, men är inte bra ännu. Måste fortfarande ta 4-8 tabletter om dagen för att klara dagarna. Men hoppas på att snart iaf kunna börja jobba halvtid, för att prova på. En sak som värmer mig någon enormt är SMS som droppat in från olika vänner på jobbet som nu börjat jobba och saknar mig. Inte för att jag tror att jag "glöms" bort, men det känns så  skönt att få dessa uppmuntrande sms...

Nu ska jag fortsätta mysa lite med Hjalmar medans de andra är på fotbollsträning.

Kommentarer
Postat av: Therese, Mamma till underbara älslingar

Vi ha fått forskarens förskola..

2010-08-20 @ 16:48:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0