Väldigt stor direkt...

Igår när jag hämtade på skolan/fritids, så regnade det lite lätt och hade gjort hela dagen. Det första jag ser är sonen springa runt i mysbyxor, tröja och gympaskor. Frågar direkt varför han inte har jacka på sig och får svaret -  När man går i här får man ha på sig vad man vill, man har eget ansvar mamma! Ser du någon som har galonbyxor? Nä, då fattar du väl att jag inte kan ha det!

Oj, oj...två dagar i skolan och man får såna här svar =) Efter lite förhandling igår, så kom vi överrens om att han iaf ska ha överdragsbyxor och regnjacka alt spindelmannen jackan. På ett sätt kan jag förstå honom eftersom det är till åk 5 på skolan och han tycker "storbarnen" är coola. Men för det vill jag ju inte att han ska bli sjuk och förstöra sina kläder. Men han verkar iaf trivas bra i skolan och det ser ut att fungera ok på fritids. Det är nog jag som har svårats med fritids, att det är så fritt och man gör som man vill.

Sen en sak som jag INTE tycker om är att de till frukost på morgonen får se på barnprogram på TV. Jag kan förstå att de barn som är där tidigt får titta fram till frukosten, men när väl frukosten är serverad så bör man slå av TV. Eftersom jag vet hur Arvid är när han får äta frukost framför TV här hemma, dvs att man får säga åt honom flera gånger att äta och självklart tar det en väldigt tid. Så min oro är att han inte får i sig så mycket frukost, utan försvinner in i TV´s värld.

Nu ska jag packa Hjalmar´s resväska. Eftersom dagis är stängt nu i två dagar och jag ska vara på sjukhuset, så får han åka till mormor i några dagar. Han ser fram i mot det och var väldigt snabb att berätta på dagis i morse att det är mormor som hämtar idag och inte mamma =) Tur man har mormor och morfar som alltid ställer upp!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0