Familjen seg..

Vi är inte pigg i denna familj, vi har verkligen känning av tidsomställningen. Jag är väl den som bäst klarar den, men övriga familjen sover sen 30 minuter tillbaka. Men i morgon är det vardag, med dagis och jobb, så jag hoppas det ska gå bra för grabbarna.

Idag har vi verkligen inte gjort något - jo, vi har varit ute och lekt i snön nån timme, men förutom det så har det varit vardagsrummet vi har befunnit oss i. Men det får vi väl ta en dag som denna.

Loggade in mig på jobbet en sväng förut, hade bara 250 mail =) Grovrenade lite och sparade allt som måste åtgärdas. Anledningen jag loggade in var att jag var tvungen att kolla lönespecen, hade fått sån sjukt bra lön, så jag var tvungen att kolla om den stämde och det gjorde det. Hade fått löneförhöjningen på denna lön + att det var retraktivt från 1/1 2009, så det var både själva summan jag fick i höjning, sen på all min övertid och allt annat. Så jag var mer än nöjd och började direkt kolla nya Thailandsresor =O) Skämt å sido....Världens vackaste blå ögon....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0