Min modiga kille...

Vi har haft en underbar dag på Zoo utanför Pattaya (vilket är en stad som jag inte kommer åka till igen =D ), iaf, det fanns kanske inte så många sorter, men det var verkligen en upplevelse och djuren såg ut att må bra och trivas där. Det fanns tigrar, krokodiler och elefanter i alla storlekar, man fick titta, klappa och mata. Arvid var så himla modig, höll i både tiger och krokodil! Förutom att gå runt och titta, så var det shower med respektive djur oxå.

Efter detta for vi in till Pattaya för att gå på ett köpcentrum, tyvärr så var vi så himla hungriga och det fanns inget att äta där, så det blev ett kort besök innan vi ringde vår taxi som kom för att i stället ta oss till Donken på extremt sen lunch, men tidig midda.

Nedräkning för hemresan har börjat lite, vill inte alls åka härifrån. Skulle kunna stanna några veckor till i värmen och ta dagen som den kommer i stället för att åka hem till snön och en massa tider. Men får väl börja spela på lotto eller nått, så man vinner lite pengar och blir ekonomisk oberoende eller nått =)

Mormor/Morfar, barnbarnen vill att Ni ringer när ni ser detta/har tid - de är spända över att få berätta om ovan. 

        

        

         

        

        
           (denna är lite dålig, då jag tagit kort på ett kort, filmade i stället 
            för att knäppa just då =D )

                   Detta var våran dag i bilder - spännande, va ?! =O)


    

     

     

Kommentarer
Postat av: Alexandra

ÅÅÅhhhh ni verkar ha det så härligt! Har fått jobb på wecall, ska sälja a-non-smoking-generation-kampanjen till företag! Ja när du kommer hem ska vi vinna pokern! FAn nu är de dags för en tjejseger!!!! Kram

2010-02-17 @ 19:56:58
Postat av: Tant Ulrika

OOOOJ..det där blir ngt att berätta om när ni kommer hem!! =)Försökte ringa er i går på "thai nr" men kom aldrig fram..inte ens ngr signaler. Antar att det kanske var ett tillfälligt fel eftersom det fungerat tidigare.. Hur som haver..hus mår o står :) Har varit ngr gånger som den stannat av pannan..men efter ett stycke rengöring så har den dratt i gång igen..Var bara första gången vi gick bet på det :SHar kollat alla räkningar (ej öppnat) men har ingen som är till Hjalmar från sjukhuset..bara en till dig, i ditt namn..kanske är den den?O jisses så ni handlar o inte behöver ni tänka på oss mitt i allt det heller :) Shoppa på ni o handla det ni känner för :DHälsa grabbsen! Kramar

2010-02-18 @ 14:28:00
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: Madeleine

wow, vad häfigt!!! vilket fantastiskt minne!!!

2010-02-18 @ 19:48:05
URL: http://muppsan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0