Mulet och regn...

Igår kväll började det regna, sen tog det ungefär 12 timmar innan det slutade. på morgonkvisten, började det även åska och blixtra..såklart hade vi kört en maskin tvätt igår kväll och hängt ut, så den var mer blöt i morse än den var när jag hängde ut den. Trots det tråkiga vädret, så var det såklart varmt och vi var några timmar i poolen. Lovat Arvid att ta med filmkameran i morgon och föreviga att han lärt sig dyka och simma två längder i bassängen utan puffar och dyna. Han är så duktig!

Ikväll har vi varit på en mysig resturang, ca 30 min härifrån som hette Classic Forrest, låg så fint i "skogen" där man fick gå på broar upp till resturangen och då passera både en massa fiskar och svarta svanar. Maten var helt ok, men inget överväldigande, men upplevelsen var underbar.

Som jag skrivit förut, så har Hjalmar blivit lockig sen vi kom hit, visst att han har lite vågor i vanliga fall, men nu är det skruvar. Han är så otroligt söt, så det känns lite tråkigt att det kommer försvinna =)Detta är på Arlanda, innan vi åkte till ThailandEfter 3 dagar i Thailand2,5 vecka senare =)     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0