Gatufest och skumdisco

Eftersom jag skulle hämta grabbarna redan kl 13, så blev det hem och sova direkt efter lämning. Lyckades såklart sova över och vaknade 20 min innan hämtning, vilket resultera i en snabb påklädning och ingen lunch. Det var två väldigt spralliga och förväntansfulla grabbar som hämtades, både av att dagis nu var slut, semestern stod vid dörren och gatufesten hägrade.

Lelle och jag hade i morse bestämt oss för att Hjalmar skulle få vara på hans jobb medans vi gick på stan, vilket han tyckte var helt okej. Så innan vår date med Emil och hans pappa, så passade Arvid och jag att titta på Sveriges starkaste man tävling & lite skate. Innan discot fick Emil och Arvid gå upp på stora scenen och titta på alla instrument och ja, själva scenen eftersom Emils pappa jobba där. Sedan gick vi mot tältet med två väldigt förväntansfulla killar och jag kan lova - det var helt sjukt - låter bilderna tala i stället....

         

          

          Första bilden är efter 10 minuter och den andra efter 45 minuter =)

             

Förutom skum och musik, så var det vattenspridare i taken och en kille som stod med en vattenkanon. Så jag kan lova att det var två väldigt blöta killar så vi tog därifrån efter 1 timme =) Men de hade verkligen kul, så det var det värt. Så innan vi gick på tivolit med Lelle och Hjalmar, så blev det en snabbis till bilen för byte av kläder och skor. Arvid åkte några karuseller, men Hjalmar ville inte utan han var mer intresserad av lotter. Men det var två väldigt nöjda killar när vi lämnade stan vid kl 17,30. Men där tog inte våran dag slut, eftersom alla människor verkade vara i stan for vi till Birsta och åt på Donken och shoppade lite kläder.

Nu kan jag lova, 7 timmar för mig var mer än nog och jag hade så fruktansvärt ont när jag kom hem - men det var det ändå värt =) De ringde från sjukhuset idag, veckans prover visade inte på något, så det var ju skönt iaf.

Killarna har nu somnat, självklart så sa de båda att de inte var trötta, men efter 2 sek på kudden så sov dom. Så nu ska jag och Lelle kolla på film och försöka hålla oss vaken en liten stund iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0