Prinsarna...

Hjalmar har en tid tillbaka varit torr på dagarna (vi har haft 2 omgångar förut, men fallit tillbaka), hoppas verkligen det håller i sig. Igår natt var han så duktig, då sa han tom till på natten att han behövde gå och kissa. Sen igår lämnade jag honom i kalsonger och shorts på dagis och hämta hem honom i samma kläder, han hade alltså trots lek och bus på dagis kommit ihåg att säga till - våran stora duktiga kille!

Vid hämtning igår hade även grabbarna med sig en mapp var hem, på Arvid´s stod det "Arvid - Dagismuck som han klarat med bravur!" Var så himla fint, det innehöll hans utvärderingar från alla kvartsamtal inkl självporträtt som målats vid varje tillfälle, tekningar och målningar från de gångna åren och en cdskiva med kort från hans dagistid. Gud, när vi satte oss för att titta - det var så många känslor som blommade upp och tårarna kom. Tänk, vad stor min lille kille ha blivit, ska börja skolan och allt. Sen korten - herregud, det var som 1/3 var på Hjalmar, tom Hjalmar sa själv, "Titta, Bahmma". De är så sjukt lika varandra. Hjalmar slutar ju även han på sin avdelning och ska börja på Arvid´s, så de hade gjort en liten pärm med kort på hans tid på Katthult och sedan var det lite målningar. Så det var en sentimental kväll igår =)

Och inte blev det bättre av att det började med att underbart söta Isak var här igår, så man fick snusa bebis och vi gick igenom grabbarnas gamla kläder - usch vad tiden har gått fort. Men det är klart, varje ålder har sin tjusning och vi ser nu fram i mot en spännande höst med tillfrisknande av mig, skolstart för Arvid och syskonavdelning för Hjalmar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0