Skånsk logoped...

Igår skulle Arvid till logopeden för första gången, självklart var både jag och Lelle med. När människan/tjejen öppnade munnen, så tittade vi på varandra och tror vi båda tänkte samma tanke..- ska en skåning lära vår son säga S och få det "rent" i en mening? Nu är det ju inte något fel på mina skånska vänner, men det kändes inte som det var rätt person på rätt plats =) Men det gick iaf bra, hon gjorde en utvärdering och de spelade ett spel osv. Idag var det dax igen, men då fick jag vänta utanför i 1 timme medans de jobbade med övningar och spelade. Nu anser man inte att Arvid har något jätte problem och jag håller med dom, så vi fick med några övningar hem och sedan skulle de kalla honom om 6 månader igen.

Eftersom Arvid var feberfri och pigg igår, så åkte vi upp på Norra Berget för att leka och gå på Daff-Daff. Som vanligt var det en uppskattad föreställning och när föreställningen var slut så fick man betala lite extra om man ville och barnen fick gå i Cirkus-skola i en timme. Detta tyckte Arvid var jätte kul och han testade på allt från att gå på lina, cyckla enhjuling och jonglera. När vi kom hem, så verkade han hängig igen och jag tog febern...Fick bekr att febern var tillbaka, 39,4, så han låg utslagen i soffan hela kvällen. Så alla planer för dagen fick ställas in, ja förutom att han skulle tillbaka till Alnö.

Nu är båda grabbarna alltså hos mormor och morfar igen, tur vi har dom som ställer upp nu när jag är sjuk och Lelle jobbar. Men mycket oxå för den renovering vi kört igång med här hemma. Som jag skrivit förut, så är grabbarnas rum klart och det är ju så fint. Så det var lika bra att fortsätta, så nu Lelle håller som bäst på med att måla i nästa rum. Om det blir som vi planerat, så kommer det bli så otroligt snyggt och tufft. Tänker inte berätta vad som är planerat, det får ni se när det är klart =)

Ikväll ska jag åka in mot byn till min vän Å för en fika när hennes barn har somnat för en kväll med tjejsnack =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0