Insomning

Jag har skrivit om det förr och det håller på att driva mig till vansinne!! Att få Arvid att somna på kvällarna! Det har pågått så himla länge nu och jag börjar bli så frustrerad över dessa diskutioner varje kväll, samma ursäkter men ibland nya. Jag vill inte vika ner mig, men snart gör jag det - han vill att vi ska ligga bredvid honom till han somnar. Nu är Lelle risig, så han gick å lade sig med honom och de sover nu gott - båda två. Men jag vet inte vad jag/vi ska göra snart. Förslag??

Annars har det varit en mysig ikväll, grabbarna har lekt och spelat tillsammans  - en massa prat om saker fram och tillbaka, någon gång ska vi nog komma på svaret på vår svåra gåta =)

Hjalmar glimtar till och blir pigg, men i nästa sekund krypa ihop i soffan. Ingen feber, men väldigt snorig och på köpet blir det rossel i bröstet.

Imorgon blir det en dag hemma igen, igentligen skulle jag jobba hemifrån ikväll, men då nattning och sånt drog ut på tiden blev det inget av det. får se om jag får lite tid imorgon, annars måste jag nog jobba över på onskväll.

Kommentarer
Postat av: Helene Taflin

Men om ni ligger bredvid honom, somnar han snabbt då?! Kanske är värt att göra det om det gör läggningsprocessen snabbt och kvällen lugnare.

2010-03-11 @ 21:44:17
URL: http://taflin.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0