Mitt i natten...

I dag har jag upplevt något jag aldrig gör annars - något jag hör min vän Å, kollegor på jobbet och läser på bloggar om - barn som kliver upp väldigt tidigt =) Våran nattgäst tyckte att det var morgon kl 5, så här sitter vi nu och tittar på barnprogram. Visst, han kan säkert titta själv, men jag har inte samvete att låta han vara vaken själv. Det är ju helt ok, så tolka mig rätt nu - men jag förstår hur Ni känner Er =) Enl mig är det mitt i natten, när han gjorde klart för mig att han inte alls var trött och att det var dags att kliva upp. Övriga familjen sover och lär göra några timmar till, de är ju sjusovare. Har alltid varit bortskämd med att våra barn sovar till minst kl 7, men oftast längre, helst när de varit uppe lite extra på kvällen.

Ja, när alla andra har vaknat så blir det frukost och sedan ska jag packa. För helgen är faktiskt inte slut idag, utan vi är lediga imorgon (ja, tyvärr inte Lelle). Så efter lunch åker vi upp till Hassela för ett dygn på hotellet tillsammans med Jess och hennes familj. Ska bli så himla kul!!

Igår bestämde vi oss för att åka ner till Västerås över påsk, så nu är hotell bokat, blir Scandic denna gång. Det blev billigast så, men det är helt okej. Så det blir en del resande framöver =) Först nu Hassela, sen London för min del på tors-sön, sen Västerås i påsk - så man får hoppas på en bra lön denna månad =O)

Nä, nu ska jag krypa upp i soffhörnet och läsa lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0