Nä, nu får det vara bra....

har inte hittat kraften att skriva här något. Status är just nu - oförändrat! Jag åker in på sjukhuset varje morgon mellan kl 8-8,30, först är det rond och man får sig en pratstund med läkarna och sedan blir det att sitta i dropp i ca 1 timme. Febern lyser med sin frånvaro, men värken kvarstår. Sedan är jag så sjukt trött, i söndags var vi runt och hälsa på släkt och åt midda hos vänner, inget direkt ansträngt men jag vilade inget på hela dagen. Detta resultera i att jag i måndags sov hela dagen och då menar jag verkligen hela dagen! Kom hem från sjukhuset vid kl 10, åt frukost och lade mig sen - tack o lov ringde Lelle vid kl 15,30 så då vaknade jag.

Svampen i munnen har börjat gett med sig, nu är det bara några blåsor kvar och dom har jag fått lite salva till som jag lägger på när jag ska äta. Men de för gärna försvinna nu - är även less på dom.

Eftersom jag är så sjukt svarstucken, så har jag hela tiden nålen kvar för att få medicin i. Ja, den är oxå iväg och stör mig...Nu är det inte mycket som känns positivt =( Jo, familjen såklart!

Prata lite med min läkare idag om vad som händer, hon säger att vi nu ska låna denna kur göra sitt och sedan ta nya prover och se vad som händer. ¨Hon säger även att hon inte kommer ge upp förren hon vet vad det är och vad vi ska göra åt det, detta vet jag till 100 % är sant men det börjar ändå kännas väldigt tröstlöst. Jag vill verkligen inte att det ska bli som sist!!

Till något roligare, vi har varit på dagisavslutning på Arvid´s avdelning. De spelade upp en teater och de var så duktiga! Efter en snabb fika åkte Arvid och Lelle på fotbollsträning, Arvids första. Men Hjalmar och jag stanna kvar och lekte en stund med alla roliga saker. Sen fick Hjalmar vara med Elin och det var han så lycklig över, när vi åkte hem säger han - Bamar(Hjalmar) tycker om Elin, Elin min tjej!  =)

Planen för morgon är först medicin, men sen tänkte jag åka in på jobbet och vara med på ett fackmöte och sedan följa med på sommarlunchen - kände det kunde vara skönt att komma ut lite. Hoppas jag orkar bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0