Ont, det gör ont...

Gissar att min blogg inte är så rolig just nu, men den är ju lika mycket för mig själv som för andra. Sist jag var sjuk, för 7 år sedan, då var jag dålig på att skriva och fotografera, ville ju bara tiden ska försvinna. Men nu efterråt så kan jag ångra att jag inte tog fler kort iaf. Minnena finns ju såklart kvar, det är svårt att glömma den tiden.

Idag fick jag ännu en bekr på hur jag igentligen mår. Klev upp vid kl 7, fixa i ordning mig och skjutsa grabbarna till dagis. Sedan hem för frukost och en sväng till jobbet. Fast man tänker att man ska bara in en snabbis, så blir det såklart mycket längre än man tänkt sig. Har så helt underbara kollegor, som självklart frågar och vill veta och man får svara om och om igen. Satt en stund med chefen oxå, vi prata lite om framtiden och vad som händer. Har ju en del saker som bara jag kan, så jag har lovat att iaf komma in nästa vecka för att lära upp en kollega, så jag verkligen kan släppa jobbet där efter. När han fråga när jag kom tillbaka, på 50 % så svara jag om kanske 2 veckor och han kontra med jag vill INTE ha hit dig från du är tillräckligt stark och frisk så jag kommer inte räkna med dig förren efter sommaren. Det känns skönt att veta att man har det stödet från jobbet!

Ja, iaf, så efter jobbet åkte jag en sväng på ICA och handla, jag var alltså utanför hemmet i 3 timmar och det tog kol på mig totalt. Sov i över 3 timmar och har varit helt däckat hela em och kvällen. Orkar absolute inget, vi skulle ha städat men jag bad Lelle att vi gör det i morgon eller en annan dag. Har inte samvete att ligga still när han sätter igång, även om han säger att jag ska ligga still.

Imorgon ska vi åka till stugan för en natt, ja det är planen iaf. Lelle jobbar halvdag på fredag och jag fick så dåligt samvete när jag såg hur många barn det var som skulle vara på dagis. Så då bestämde vi att vi åker till stugan och världens bästa mormor och morfar hjälper mig med grabbarna på fredag medans Lelle jobbar. Annars i helgen har vi i dagsläget inga planer, men det kan ändras då Lelles farmor är dålig och ligger på sjukhuset i Västerås. Så ev så kan det bli en snabb sväng nedåt för att hälsa på, men vi får se vad som händer.

Kommentarer
Postat av: Helene Taflin

Lider med dig och tänker på dig!

2010-05-13 @ 21:04:43
URL: http://taflin.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0