Dåliga dagar...

Måste säga att jag haft några dåliga dagar nu - inte med njuren (den är oförändrad och jag har lärt mig leva med den) utan med soppan. Inte att jag tycker den smakar illa eller nått, men det känns så otroligt tråkigt. Riktigt, riktigt tråkigt och jag börjar sakna att tugga på något. Dricka något med smak på, eftersom jag inte tycker om kolsyrat vatten så är det ju bara en plåga att dricka. Men det finns ett alt, att gå över på halvfart och äta 1-3 mål om dagen, efter deras modell av tallrik (ingen pasta, potatis eller ris nu till och börja med). Men faktiskt väljer jag att inte göra det, så jag får stå mitt kast och kämpa vidare. Vill ju gå ner ordentligt i vikt först, när man har så mycket övervikt som jag, så vill jag få bort iaf hälften innan jag går över på mat. Liksom vara en bit på väg. Så det blir alltså, bita ihop i stället för att bryta ihop.

Annars då, jo helgen har som vanligt varit fullbokad med hockeyträning, kalas, Timrå mot AIK (som förövrigt var det sämsta jag sett på länge och enl Arvid VAR har vi aldrig sett en dåligare matchs sen vi började gå på hockey), sen började det om med hockeyträning idag..Nu har Hjalmar sin kompis Oliwer här, de sitter just nu i köket och bygger pärlplattor.  Medans Arvid hämtar andan med lite TV-spel innan det är dax för nästa träning, innebandy. Ja, jag vet...en till träning. Inget som jag uppskattar, men de hade fått lappar på skolan och fröken hade läst upp den för hela klassen så han kom hem och gjorde klart för oss att han ville börja. Så efter en lång diskution har vi enats om att han får testa, då man får vara med 3 ggr utan att betala.

Nu ska jag ta tag i lite praktiska saker ang farmors flytt...

Kommentarer
Postat av: Suzanne

Tack för igår Linda!

Oliwer var sååå stolt när han kom hem med pärlplattan och hade haft det så roligt tillsammans med Hjalmar sa han =)Kram

2010-10-18 @ 11:21:45
Postat av: Anonym

testa kanel eller andra kryddor i sopporna, det fick min sambo som var med i samma program! Fast han kunde bara äta caffe latte och choklad... ;-)

2010-10-18 @ 17:39:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0