En sämre dag...

Sov i 30 min i natt, sen vakna jag och tabletterna hjälpte ine. Så det slua med att jag låg och spela på grabbarnas DS =) Titta på klockan sista gången 3,15, så det blev inte många timmars sömn. Trots at värken var likvärdig i morse, valde jag att åka på jobbet och iaf försöka. Men när klockan var strax efter kl 11 for jag hem till soffan i stället. Men konstigt nog sov jag nog inte mer än 15 min och har mest bara tagit det lugnt hela em.

Lelle är i Sthl över dagen och jobbar, så jag och grabbarna är ensamma ikväll. Eftersom jag själv ska äta soppa och inte är så sugen på att laga mat, så har jag lovat grabbarna att vi ska köpa med hos midda från Luddes. Det gör mig faktiskt inte så mycket att se andra äta, utan det är mer at laga den. Det går av bara farten att stoppa in maen i munnen när man håller på, tex att bara att smaka om makaronerna är klara.

Tycker fortfarande att det går väldigt bra med sopparna, visst kan jag sakna att tugga på något. En hel färsk tekaka med ett saladsblad, skinka och gurka ö- mhhh, vad gott. Ser fram i mot morgondagen jätte mycket då det då är första gruppträffen/kursen. Jag och M tänkte passa på att träna innan, då hon slutar tidigt och mamma hämtar mina barn. Så det blir några bra timmar på Xtravaganza i morgon =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0