Mat, mat och mat...

I tisdags var jag kallad på hälsokontroll på Feelgood via jobbet, bra med tanke på att man även rekomenderar det om man äter soppa mer än 3 veckor. Så jag berätta direkt för den trevliga sköterskan om Xtravaganza och hon tyckte det var ett bra alt för mig med tanke på min övervikt. Detta var även en av anledningarna jag blev kallad (vi fick fylla i en hälsoundersökning för en tid se), så jag var redan ett steg på väg. Alla prover var jätte bra och hon hade inget att påpeka, snarare så att mina prover var bätre än på länge =)

Annars då, jo idag vaknade jag med en hemsk värk i min njure. Den var värre än den varit på väldigt länge, så jag sms min chef och sa att jag jobbar eftermidda i stället. Men kände vid kl 11 att detta kommer inte att gå, så det blev en dag hemma i stället med smärtstillande och ryggläge i sängen/soffan.

Det var helt sjukt, jag sov ett par timmar här idag och jag drömde enbart om mat. Jag åt mat, var i ett resturangkök och laga mat, jag åt godis, jag åt chips..haha, snacka om matfixering. Det roliga var att i drömmen, så fort någon kom in i rummet och fråga vad jag gjorde, så spottade jag ut och sa men jag äter ju inte mat =O)

Trots att jag varit hemma idag, så kommer jag gå på kvällen träff på Xtravaganza då det är en av de viktigaste träffarna, det handlar om den Mentala Träningen. Den som är absolute viktigast för mig och den jag har den största resan med. Inför kvällens träff hade vi även läxa, vi skulle fylla i en enkät i våra böcker och göra ett kollage över våran resa, dvs där vi är idag och när/hur det är när vi går i mål. Detta tyckte jag mentalt var otroligt jobbigt, för det fick mig att verkligen ransaka mig själv och öppna upp mig.  Eftersom jag delar med mig om allt annat, så fortsätter jag väl med det =) Mitt mål är att vara klar när vi ska åka till Thailand, så jag kan shoppa loss en ny garderob i Bangkok. Sen förutom det, så är det såklart att älska mig själv, bli en gladare och lyckligare människa och må bra med min make och mina älskade grabbar <3<3

               

Kommentarer
Postat av: Johan

Jag hade precis samma drömmar under vissa perioder. Drömde om mat konstant, och så fort jag blev påkommen så tryckte mina coacher på reset knappen och alla kilona kom tillbaka igen så jag fick börja om.

Lycka till med din viktminskning inför Thailand 2011.

2010-10-24 @ 01:28:24
URL: http://www.xtravaganzablogg.se/johan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0