Överlevde....

Har varit på kurs i Sthl, en kurs jag var lite nervös att delta vid med tanke på mina soppor. Valde att berätta direkt för mina 4 vänner från konkurrenter och har valt att vid varje måltid sätta sig runt mig för att jag ska slippa svara på frågor varje gång. Detta var oerhört skönt, inte för att jag skäms utan att det var skönt att bara få vara en i gänget! Sen så var de på kursgården väldigt hjälpsamma och fixa mina soppor åt med mix och serverade i en soppskål i samband med varmrätten. Så sammanfattningsvis var det inga som helst problem och det blev även en gemensam promenad på em. Jobbigast var faktiskt på tåget hem igår, när killen bredvid satt och åt ostbågar =)

Ikväll har jag varit på Xtravaganza på kurs, en väldigt givande kväll med fokus på målbild, när jag når målen vad blir då resultatet (hur kommer jag må/känna mig) och vilka hinder kommer jag stöta på OCH hur övervinner jag dessa. 

Nu ska jag fortsätta titta på Timrå, som i detta nu, leder dom! 

Kommentarer
Postat av: pilla

nu kämpar du...syrran tog några kilo på det där viset. Säg till dig varjedag att du är värd att må bättre. kom igen nu tjejen jag tror på dig!!!

2010-10-18 @ 22:35:07
URL: http://pyretmitt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0