Träningsvärk...

Om jag hade träningsvärk igår är det inget vad jag hade i morse när jag vaknade. Efter att ha skjutsat grabbarna till dagis och skola åkte jag hem och lade mig i ett väldigt hett bad. Detta avhjälpte en del av smärtan och jag hade lättare att ta mig ur badkaret än i. Men med handen på hjärtat - så är det en underbar smärta at känna och gör mig ännu mer motiverad och peppad at fortsätta med mitt projekt. Kände mig väldigt stolt över mig själv idag, på utbildningen idag så bjöds det på godis men jag tänkte inte ens tanken på att ta en =)

Eftersom vi hade utbildning på em idag, så började jag inte jobba förren kl 11 och det var verkligen ingen hit. Känner mig helt slut och tom - eftersom jag inte kunde somna om efter jag skjutsat grabbarna har jag varit vaken hela dagen och det brukar jag ju aldrig vara utan sover iaf 2 tim när jag kommer hem från jobbet på dagarna. Så ännu en gång har jag fått bekr att jag inte är frisk än. Fast det hjälper njuren till med ganska bra oxå, dvs att påminna om att den inte mår bra.

Annars då, jo jag/vi längtar till Thailand. Mycket oxå pga at vi hittat en blogg med en familj som befinner sig där just nu och ska vara i tre månad. Denna familj hyr även samma hus som vi ska göra, så det gör ju det hela ännu mer verkligt.

Även denna helg har vi ett späckat schema. Arvid ska träna hockey både lördag och söndag. Samtidigt som det är träning i morgon, ska Hjalmar få besök av sin kompis Oliwer. Tror att Oliwer ser fram i mot det lika mycket som Hjalmar =) Hjalmar har frågat i flera dagar nu om inte han ska komma snart.  Vi ska även hinna med att få ett besök av Arvids gudfar, P som inte kunnat komma och fira våra grabbar, så i morgon är det dax. Sen avslutar vi söndagen med besök för både barn och vuxna =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0