Dag 2 med Xtravaganza

Då har jag överlevt dag 2 oxå =) Planen att skjuta på allt tidsmässigt kändes helt rätt och förutom vatten har jag även druckigt tee idag. Är van att dricka med socker och mjöl, så det smakade inte som jag var van, men ändå någo som känns bra mellan allt vatten. Kaffe utan mjölk är omöjligt, så det blir kaffelöst under denna tid men det är ingen fara då jag inte har något beroende där.

Det är två saker som jag har jobbigt med hittils, att vara ensam hemma på em och låta bli att äta och 0,5 l mineralvatten som man ska ha i sig. Är så van att ta mina tabletter, lägga mig och sova för att sedan små äta de timmar som är kvar tills barnen ska hämtas. Det är ett mönster som ska brytas - här och nu!

Är så glad för all respons jag fått från alla - här på bloggen, Facebook och människor i min närhet. Många har någon som genomgått detta program och har bara possitivt att säga -så jag SKA klara detta! Har en vän och kollega som oxå ska köra detta och gå i samma grupp som mig, detta känns jätte kul då man har någon i sin närhet som strävar mot samma mål och vet exakt vad man går igenom samt att ha någon att gå och träna med. M, nu jävlar ska vi peppa varandra och klara detta!

Annars då, jo jag prata med min läkare K idag och hon blev väldigt glad över mitt val och hon såg bara possitivt på det hela. Njuren mår inte så bra just nu och hon tror att detta kan hjälpa till, ja till en viss del såklart. Idag var värken hemsk, så jag gick hem från jobbet redan kl 11 för att ta smärtstillande och bädda ner mig. Detta har suttit i hela kvällen, så min date med min vän Å ställde jag in då kraften inte riktigt fanns där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0