Träna...

Igår kväll när övriga familjen somnat och jag satt för mig själv och fundera varför jag titta på sånt skit på TV, kom jag på att jag skulle träna i stället. Så kl 22,20 stängde jag in mig i spelrummet och ladda Wii Activ Fit och körde igång. Detta är alltså ett träningsspel när man använder step-up bräda och gummiband. Körde en timme och då var jag sjöblöt i svett och kunde knappt ta mig i badkaret för en dusch. I morse så gjorde sig benen kraftigt påmind, men ändå på ett skönt sätt.

När det gäller "maten" så fungera mitt upplägg riktigt bra. Det ända som jag ska ändra på är att bara äta 1 varm soppa om dagen. Känner att när jag äter mitt kvällsmål vid kl 20,30 är jag inte sugen på det, så i morgon ska jag åka förbi Xtravaganza och byta ut några varma mot kalla i stället.

Idag var jag och min vän M (som oxå skrivit in sig) på visning av gymmet där och passade även på att köra igenom det schema vi fick. Så hade jag inte träningsvärk innan så har jag det nu och gissar på att det kommer bli ännu värre i morgon =)

Men jag känner mig så otroligt peppad och det var så kul att träna - så jag tror verkligen på mig själv nu, jag kommer verkligen klara det här!

Annars då, jo värken i njuren är som den är, inga förändringar. Som vanligt somnade jag när jag kom hem från jobbet vid lunch och sov gott några timmar innan det var dax att hämta Hjalmar för ett besök på BVC. Att han är en stor kille, var ju ingen nyhet men han låg högt över normalkurvan med sina 18 kg och 103 cm. Sen var det förståelsetest, som gick galant men sen var det ju det här med språket. Han använde sitt eget "teckenspråk" mer än vanligt, förmodligen pga att det var en ny person som han inte kände (blir lätt så då, för att han vill kunna göra sig förstådd). Hon tyckte ändå att det var okej, det var ju långa meningar men att han korta av orden och det var otydligt. Så vi kom överrens om att hon skulle skicka en remiss till Logopeden för att vi skulle få tips och råd hur vi skulle jobba med honom och vad dagis skulle tänka på.

Nu ska jag gå och lägga mig för att lyssna på min mentala träning =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0